Zoekopdracht

ZOEKOPDRACHT

Wellicht maakt “de perfecte auto voor u” op dit moment geen deel uit van onze uitgebreide collectie. Servicegericht als we zijn gaan wij graag voor u op zoek naar “de perfecte auto voor u”!

ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze hiervoor is persoonlijk en betrokken en bestaat uit onderstaande facetten:

1. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en geven wij u advies over de desbetreffende auto.
2. Het merk en type auto zijn bepaald en Arjan Quartel gaat op zoek naar deze auto in zijn uitgebreide professionele netwerk.
3. De auto is gevonden en wordt eerst uitgebreid gecontroleerd in de werkplaats om onze excellente kwaliteit te kunnen garanderen.
4. De “perfecte auto voor u” wordt aan u gepresenteerd.

Tijdens dit gehele proces wordt u als klant op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en betrekken wij u in het proces.

SERVICEGERICHT EN BETROUWBAAR

Servicegericht werken is een belangrijke kernwaarde van ons. Het is ons doel, dat u een auto koopt welke het beste bij u past en waar u tijden mee vooruit kunt. Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u van begin tot eind. Zelfs na uw aankoop.

“Het kopen van een auto moet een feest zijn”, dit is wat Arjan Quartel voor ogen heeft voor elke klant. U hoeft zich niet druk te maken of u een slechte auto koopt, of over “addertjes onder het gras”. Wij leveren alleen auto’s van bewezen kwaliteit. Dit ziet u terug in onze klantwaardering.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen over onze voorraad of andere diensten? Of wilt u graag langskomen in onze showroom? Bel of e-mail ons. Niets moet, alles mag. U bent welkom.

Arjan Quartel Auto's
Oude Beeck 4
4251NP Werkendam
+31(0)183 730 470
welkom@arjanquartelautos.nl

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)