Over ons

ARJAN QUARTEL AUTO’S

Arjan Quartel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche. Hij heeft een uniek oog voor de juiste auto’s en wil alleen de beste kwaliteit en service leveren. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een uitgebreid netwerk van professionals in de branche opgebouwd, waarmee hij graag samenwerkt om zijn klanten de juiste auto te leveren.

Een tikje eigenzinnig als hij is onderneemt hij volgens eigen zeggen met de “Q – Factor”: Uniek, betrouwbaar, kwaliteit en Service! Op zijn eigen manier, om de belangen van zijn klanten te behartigen.

Het kopen van een auto moet een feest zijn.

Betrouwbaarheid

Dit is wat Arjan Quartel voor ogen heeft voor elke klant. U hoeft zich niet druk te maken of u een slechte auto koopt, of over “addertjes onder het gras”. Arjan Quartel levert alleen auto’s van hoogstaande kwaliteit, welke zorgvuldig geselecteerd zijn en in excellente staat aangeboden worden. Wij zijn volledig transparant naar u en beantwoorden graag uw vragen.

Kwaliteit

Alle onze auto’s verkeren van binnen en van buiten in excellente staat. Op technisch gebied zijn alle auto’s uitgebreid gecontroleerd in de werkplaats. Niet voor niks zijn wij lid van stichting 100% onderhouden. Ons streven is altijd om aan u de mooiste en beste auto in zijn klasse te verkopen.

Servicegericht

Het is ons doel, dat u een auto koopt welke het beste bij u past en waar u tijden mee vooruit kunt. Wij begeleiden en ondersteunen u graag met raad en daad in het nemen van uw beslissing en staan ook na de aflevering graag voor u klaar met onze service en advies.

Uniek

Onze auto’s hebben allemaal de “Q – Factor”, stuk voor stuk mooie en unieke modellen. Auto’s die in het bezit zijn geweest van echte liefhebber, door Arjan Quartel als liefhebber aangekocht, en vervolgens aan u als liefhebber aangeboden en verkocht.