Consignatie verkoop

UW AUTO VERKOPEN?

Door onze jarenlange ervaring in de Automotive branche hebben wij een zeer goede naamsbekendheid en een groot professioneel netwerk opgebouwd. Wij willen u hiervan laten profiteren door u de mogelijkheid te bieden om uw auto via ons bedrijf te verkopen.

Arjan Quartel Auto’s is beter en sneller in staat een auto te verkopen middels een consignatie verkoop dan dat een particulier of bedrijf dat in staat is zelf te doen. Wij staan immers landelijk bekend als betrouwbare partij en bieden geïnteresseerden bovendien de mogelijkheid tot inruil van hun eigen auto, eventuele financiering en garantie op het aan te kopen voertuig.

WAT ZIJN UW VOORDELEN?

Uw opbrengst is hoger dan deze is in het geval van inruil, of verkoop aan een handelaar.
-U profiteert van onze goede en betrouwbare naamsbekendheid, ons netwerk, onze diensten en professionele reportages op de bekende occasion sites en social media.
-Het kost u geen tijd, wij ontzorgen u en regelen alles.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

SERVICEGERICHT EN BETROUWBAAR

Servicegericht werken is een belangrijke kernwaarde van ons. Het is ons doel, dat u een auto koopt welke het beste bij u past en waar u tijden mee vooruit kunt. Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u van begin tot eind. Zelfs na uw aankoop.

“Het kopen van een auto moet een feest zijn”, dit is wat Arjan Quartel voor ogen heeft voor elke klant. U hoeft zich niet druk te maken of u een slechte auto koopt, of over “addertjes onder het gras”. Wij leveren alleen auto’s van bewezen kwaliteit. Dit ziet u terug in onze klantwaardering.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen over onze voorraad of andere diensten? Of wilt u graag langskomen in onze showroom? Bel of e-mail ons. Niets moet, alles mag. U bent welkom.

Arjan Quartel Auto's
Oude Beeck 4
4251NP Werkendam
+31(0)183 730 470
welkom@arjanquartelautos.nl

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)